Gisa wellness aroma difuzeri

etericna ulja difuzer
Korištenjem napredne ultrazvučne tehnologije, Gisa wellness aroma difuzeri potiču isparavanje eteričnih ulja u prostor bez njihova zagrijavanja.

Blagotvoran utjecaj eteričnih ulja na čovjekovo zdravlje poznat je od davnina. Naime, aromaterapija je već tisućljećima prisutna u svim kulturama. Egipćani su, primjerice, esencije biljaka koristili za balzamiranje, u medicinske svrhe, za izradu kozmetičkih preparata, ulja i masti za masažu. Arapi su, pak, izrađivali ljekovite pripravke i parfeme, a mirisima su pročišćavali zrak i dezinficirali odjeću kako bi se zaštitili od bolesti. 

U današnje doba, česta je upotreba difuzera, uređaja namijenjenih raspršivanju eteričnih ulja u prostor u kojemu boravimo.

Korištenjem napredne ultrazvučne tehnologije, Gisa wellness aroma difuzeri potiču isparavanje eteričnih ulja u prostor bez njihova zagrijavanja. Na taj način blagotvorni učinci čistih eteričnih ulja ostaju sačuvani u cjelini te direktno prodiru do alveola u u plućima i time se pospješuje ljekovitost eteričnog ulja.

Ultrazvučni difuzeri rade na jednostavnom principu: ultrazvučnim vibracijama razbijaju vodu i eterična ulja u sitne čestice i raspršujemo ih u obliku maglice – mješavine vode i eteričnih ulja. U ultrazvučnim difuzerima može se koristiti voda (obična, destilirana) ali i hidrolati, što je fantastična mogućnost kada govorimo o dišnim tegobama beba.

U našoj ljekarni dostupna su dva modela Gisa ultrazvučnih difuzera: Fantasia i Opera, te visokokvalitetna Pranarom eterična ulja.

Podijeli:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Popularno

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobivajte obavijesti o novostima u našoj ljekarni.

Ljekarna Muhić-Car, Mrđen koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web stranice. Više o uporabi kolačića saznajte u Pravilima privatnosti.